آش اوماج” یا اوماج آشی یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان است.

مواد لازم برای آش اوماج

  • عدس 1 پیمانه
  • سبزیجات معطر (ریحان - تره -مرزه-) 250 گرم
  • پیاز   4 عدد بزرگ
  • کره محلی   25 گرم
  • آب قلم (دلخواه) 1لیوان
  • نمک به مقدار کافی
  • مواد لازم برای آش اوماج
  •  آرد 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه   نوک قاشق چایخوری
  • نمک مقدار کم
  • آب به اندازه کافی
آش اوماج

آش اوماج

طرز تهیه آش اوماج

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آستان مقدس امام زادگان 5 تن علیهم السلام لویزان فروشگاه استور 20 جدیدترین محصولات اصل و اورجینال بانک مقالات ایران واو حالیه تکنولوژي روز دنيا ویدیو کلوپ ZIBAKENAR نمونه سوالات لوله کشی و نصاب دستگاهای حرارتی سلامتی و لاغری