خب حسرت اول

1398/9/2

الان داشتم توی دیجیکالا قسمت فروش ویژه یه نگاهی میکردم همینطوری واسه اینکه نت فعلا قطعه و گوگل هم نداریم ;(

دیدیم یه کیس کامپیوتر با شرکت سازنده اچ پی گذاشته بودن من اولش به قیمتش نگاه نکردم و خوشم اومد رفتم یه نگاهی به مشخصاتش انداختم چون خیلی به سیستم کامپیوتری اینا علاقه دارم واسه همین بگذریم,واقعا م بود :) حافظه رم 16 گرافیک nvidia با آخرین و پیشرفته ترین گرافیک پردازنده اینتل با 3.7مگاهرز واقعا جالب بود هارد 4 ترابایتی :)) همینطوری که داشتم کیفش رو میبردم یه سری هم اون بالا به قیمتش زدم که دهنم باز موند و صفحه رو بدون نگاه دیگه بستم :( پولی نبود ها 75 میلیون تومن :0

همش فکر میکنم واقعا کسایی هم هستن که سیستمشون این باشه و پول یه ماشین پژو رو بدن به یه کیس کامپیوتر :؟

حساب کردم اگه 73 ماه کار کنم و هیچی نخرم و خرج نکنم :( طول میکشه تا من اونو بخرم :((

من که یک جوان 21 ساله در ته این زنجیره انسانی :(

و کسایی که پاپاشون هر ماه بهشون پول تو جبیبی بالای 20 تومن میرزه تو حسابشون و هر جشن تولد یه ماشین و موتور لوکس میگیرن :(

واقعا بنظرتون این چنین زندگی کردن فایده داره ؟ حالا ببین از یه کیس به کجا دارم پیش میرم ;)

به هرحال گفتم که بدونید اگه پدر یا مادر یه جوان هستید از یه حسرتش آگاه بشین ;)

تا حسرت های بعدی بدرود ;)

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عشق ریمیکس | دانلود ریمیکس جدید ᴇᴜᴘʜᴏʀɪᴀ شـــهـــری درآســـمـــــان ❤️خوشبختي هاي زندگي ما❤️ درباره سيستم‌هاي تهويه مطبوع و گرمايشي موتورخانه چرلانقوش - دانلود فایل های دانشگاهی Matt Juan